Οδηγίες διαχείρισης του προσωπικού προφίλ και των αγγελιών

Οι παρακάτω οδηγίες είναι για όσους από τους χρήστες επιθυμούν να κάνουν εγγραφή στην ιστοσελίδα μας, είτε σαν Μεσίτες είτε σαν Ιδιώτες και να καταχωρίσουν αγγελίες.
 

1. Εγγραφή & Σύνδεση Χρήστη

Αρχικά πρέπει να κάνετε εγγραφή στην ιστοσελίδα μας πατώντας στο αντίστοιχο μενού και
επιλέγοντας στο πεδίο "Ιδιότητα" την ιδιότητα σας, δηλαδή Μεσίτης ή Ιδιώτης (εικόνα 1).

Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας, θα σας αποσταλεί ένα email για επιβεβαίωση του λογαριασμού σας.

Μετά την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας θα μπορείτε να συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας πατώντας στο κουμπί "Σύνδεση" που βρίσκετε στο πάνω μέρος της σελίδας.
Μόλις συνδεθείτε και έπειτα της ενεργοποίησης του λογαριασμού σας, θα εμφανιστεί το μενού «Για τον Μεσίτη» κάτω από το μενού το Προφίλ μου.
Αν έχετε κάνει εγγραφή ως Ιδιώτης το μενού «Για τον Μεσίτη» δεν θα σας εμφανίζεται, καθώς απευθύνεται αποκλειστικά για τους Μεσίτες της ιστοσελίδας μας.
 

2. Εγγραφή σε Πακέτο

Το επόμενο βήμα πριν μπορείτε να καταχωρήσετε τις αγγελίες σας είναι να εγγραφείτε σε κάποιο πακέτο.

 • Για τους Μεσίτες της ιστοσελίδας προσφέρουμε ένα ΔΩΡΕΑΝ πακέτο εκατό (100) αγγελιών, αλλά και διάφορα ακόμα συνδρομητικά πακέτα για πιο ολοκληρωμένη προβολή των ακινήτων και του μεσιτικού σας γραφείου.
  Αναλυτικά όλα τα πακέτα για τους μεσίτες μπορείτε να τα δείτε εδώ (*πρέπει να είστε συνδεδεμένος).
   
 • Για τους Ιδιώτες της ιστοσελίδας προσφέρουμε ένα ΔΩΡΕΑΝ πακέτο πέντε (5) αγγελιών, για το οποίο μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες εδώ (*πρέπει να είστε συνδεδεμένος).

 

3. Καταχώρηση Αγγελιών

Μετά την εγγραφή σας σε κάποιο πακετό μπορείτε να προχωρήσετε στην καταχώρηση των αγγελιών σας επιλέγοντας το αντίστοιχο πακέτο.
 

4. Το προφίλ μου

Στο προφίλ σας μπορείτε να διαχειριστείτε τα ακίνητα σας, να δείτε πόσες εμφανίσεις έχει το καθένα και αν οι χρήστες της ιστοσελίδας έχουν αφήσει κάποιο σχόλιο σε αυτά (εικόνα 6).

 • Στη πρώτη καρτέλα «Τα ακίνητα μου» μπορείτε να επεξεργαστείτε όλα τα ακίνητα που έχετε καταχωρήσει και να προβάλετε την κατάσταση τους, αν είναι δηλαδή προτεινόμενα, αν έχουν εγκριθεί ή αν είναι δημοσιευμένα.

  - Οι Μεσίτες της ιστοσελίδας μπορούν να επιλέξουν αν το ακίνητο θα είναι προτεινόμενο (προυποθέτει την αγορά πακέτου για προτεινόμενες αγγελίες).

  - Οι Ιδιώτες της ιστοσελίδας μπορούν να επιλέξουν αν το ακίνητο θα είναι δημοσιευμένο ή όχι, αλλά δεν μπορούν να καταχωρήσουν προτεινόμενα ακίνητα.
   
 • Στη δεύτερη καρτέλα μπορείτε να προβάλετε τις συνδρομές σας.
 • Στη τρίτη καρτέλα μπορείτε να προβάλετε και να επεξεργαστείτε τα στοιχεία σύνδεσης σας στην ιστοσελίδα μας.
 • Στη τέταρτη και τελευταία καρτέλα είναι τα στοιχεία που εμφανίζονται δίπλα σε κάθε ακίνητο που έχετε καταχωρήσει για να μπορούν οι χρήστες τις ιστοσελίδας να επικοινωνήσουν μαζί σας.


Για οποιαδήποτε απορία ή σχόλιο πάνω στο σύστημα διαχείρισης του προφίλ και των αγγελιών μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.