Οδηγίες διαχείρισης του προσωπικού προφίλ και των αγγελιών

Οι παρακάτω οδηγίες είναι για όσους από τους χρήστες επιθυμούν να κάνουν εγγραφή στην ιστοσελίδα μας, είτε σαν Μεσίτες είτε σαν Ιδιώτες και να καταχωρίσουν αγγελίες.

1. Εγγραφή & Σύνδεση Χρήστη

Αρχικά πρέπει να κάνετε εγγραφή στην ιστοσελίδα μας πατώντας στο αντίστοιχο μενού και
επιλέγοντας στο πεδίο "Ιδιότητα" την ιδιότητα σας, δηλαδή Μεσίτης ή Ιδιώτης (εικόνα 1).
Τα υπόλοιπα πεδία συμπληρώνονται κανονικά.

Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας, θα σας αποσταλεί ένα email για επιβεβαίωση του λογαριασμού σας.
Σε περίπτωση που κάνατε εγγραφή ως μεσίτης μπορεί να χρειαστεί να σας καλέσουμε για επιβεβαίωση κάποιων στοιχείων πριν προχωρήσουμε στην ενεργοποίηση του λογαριασμού σας.

Μετά την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας θα μπορείτε να συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας πατώντας στο κουμπί "Σύνδεση" που βρίσκετε στο πάνω μέρος της σελίδας.
Μόλις συνδεθείτε και έπειτα της ενεργοποίησης του λογαριασμού σας από τη μεριά μας, θα εμφανιστούν δεξιά του μενού «Εγγραφή» δύο νέα μενού: «Το προφίλ μου» & «Για τον Μεσίτη».
Αν έχετε κάνει εγγραφή ως Ιδιώτης το μενού «Για τον Μεσίτη» δεν θα σας εμφανίζεται, καθώς απευθύνεται αποκλειστικά για τους Μεσίτες της ιστοσελίδας μας.

2. Εγγραφή σε Πακέτο

Το επόμενο βήμα πριν μπορείτε να καταχωρήσετε τις αγγελίες σας είναι να εγγραφείτε σε κάποιο πακέτο.

 • Για τους Μεσίτες της ιστοσελίδας προσφέρουμε ένα ΔΩΡΕΑΝ πακέτο εκατό (100) αγγελιών, αλλά και διάφορα ακόμα συνδρομητικά πακέτα για πιο ολοκληρωμένη προβολή των ακινήτων και του μεσιτικού σας γραφείου.
  Αναλυτικά όλα τα πακέτα για τους μεσίτες μπορείτε να τα δείτε εδώ (*πρέπει να είστε συνδεδεμένος).

  Στους μεσίτες μας παρέχεται η δυνατότητα να συνδύασουν το Δωρεάν πακέτο με κάποιο από τα συνδρομητικά πακέτα Προτεινόμενων αγγελιών.
  Κατά την καταχώρηση των αγελλιών μπορούν να επιλέγουν αν το ακίνητο θα καταχωρηθεί ως απλό ή ως προτεινόμενο, διαλέγοντας το αντίστοιχο πακέτο. Η διαφορά των Προτεινόμενων με των απλών αγγελιών είναι ότι οι πρώτες εμφανίζονται στην αρχή των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

 • Για τους Ιδιώτες της ιστοσελίδας προσφέρουμε ένα ΔΩΡΕΑΝ πακέτο πέντε (5) αγγελιών, για το οποίο μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες εδώ (*πρέπει να είστε συνδεδεμένος).

 

3. Καταχώρηση Αγγελιών

Μετά την εγγραφή σας σε κάποιο πακετό μπορείτε να προχωρήσετε στην καταχώρηση των αγγελιών σας πατώντας το αντίστοιχο κουμπί στο πάνω μέρος της σελίδας ή από το αντίστοιχο υπομενού του μενού "Το προφίλ μου".

 • Στη πρώτη καρτέλα πληκτρολογείτε την διεύθυνση του ακινήτου σας, την οποία μπορείτε επίσης να εισάγετε στο πεδίο πάνω από τον χάρτη για να εμφανίζεται το ακίνητο σας σε αυτόν. Μπορείτε να σύρετε το εικονίδιο πάνω στο χάρτη (λειτουργία drag&drop) για ακριβή προσδιορισμό της διεύθυνσης του ακινήτου σε περίπτωση σφάλματος (εικόνα 2).

 • Στη δεύτερη καρτέλα «Γενικές πληροφορίες» εισάγετε όλες τις πληροφορίες για το ακίνητο σας. Συγκεκριμένα, στο πεδίο «Κωδικός αναφοράς» (εικόνα 3) μπορείτε να εισάγετε ένα κωδικό για την εύκολη εύρεση του ακινήτου σας και στο πεδίο «ετικέτες» (εικόνα 4) λέξεις ή φράσεις που χαρακτηρίζουν το ακίνητο σας.
  Τα ακίνητα με ίδιες ετικέτες συνδέονται μεταξύ τους για ευκολότερη εύρεση τους από τους χρήστες της ιστοσελίδας.

 • Στη τρίτη καρτέλα «Άλλες πληροφορίες» συμπληρώνετε πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του ακινήτου σας, εσωτερικά και εξωτερικά, για τις παροχές της γειτονιάς και την κατασκευή. Οι καρτέλες «Επιπλέον Χαρακτηριστικά» και «Κατασκευή» για να είναι προσβάσιμες, πρέπει να έχετε επιλέξει τον τύπο του ακινήτου στην καρτέλα «Γενικές πληροφορίες».
  Επίσης αν επιθυμείτε, μπορείτε να ενσωματώσετε βίντεο μέσω κώδικα, όπου θα παρουσιάζεται το ακίνητο, και να επισυνάψετε έγγραφα σχετικά με αυτό.
  Για να ενσωματώσετε βίντεο μέσω κώδικα από το youtube ακολουθήστε τα βήματα 1-4 εδώ: (εικόνα 5).

 • Στη τέταρτη καρτέλα «Εικόνες» προσθέτετε τις φωτογραφίες του ακινήτου σας.

  - Στη καρτέλα «Μετάφραση» μπορείτε να συμπληρώσετε την ονομασία και την περιγραφή του ακινήτου σας στα Αγγλικά για την εμφάνιση του στην Αγγλική έκδοση της ιστοσελίδας μας.

4. Το προφίλ μου

Στο προφίλ σας μπορείτε να διαχειριστείτε τα ακίνητα σας, να δείτε πόσες εμφανίσεις έχει το καθένα και αν οι χρήστες της ιστοσελίδας έχουν αφήσει κάποιο σχόλιο/βαθμολογία σε αυτά (εικόνα 6).

 • Στη πρώτη καρτέλα «Τα ακίνητα μου» μπορείτε να επεξεργαστείτε όλα τα ακίνητα που έχετε καταχωρήσει και να προβάλετε την κατάσταση τους, αν είναι δηλαδή προτεινόμενα, αν έχουν εγκριθεί ή αν είναι δημοσιευμένα.

  - Οι Μεσίτες της ιστοσελίδας μπορούν να επιλέξουν αν το ακίνητο θα είναι προτεινόμενο και δημοσιευμένο και να αλλάξουν την αντίστοιχη κατάσταση του μέσα από το πάνελ διαχείρισης (προυποθέτει την αγορά πακέτου για προτεινόμενες αγγελίες).

  Προσοχή
  : Σε περίπτωση που αλλάξετε την αγγελία σας από "Προτεινόμενη" σε "απλή" δεν μπορείτε να την επαναφέρετε. Παρ' όλα αυτά, αν επιθυμείτε να την επαναφέρετε ή η αλλαγή έγινε καταλάθος παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

  - Οι Ιδιώτες της ιστοσελίδας μπορούν να επιλέξουν αν το ακίνητο θα είναι δημοσιευμένο ή όχι, αλλά δεν μπορούν να καταχωρήσουν προτεινόμενα ακίνητα και άρα να αλλάξουν την αντίστοιχη κατάσταση.

 • Στη δεύτερη καρτέλα μπορείτε να προβάλετε τις συνδρομές σας.
 • Στη τρίτη καρτέλα μπορείτε να προβάλετε και να επεξεργαστείτε τα στοιχεία σύνδεσης σας στην ιστοσελίδα μας.
 • Στη τέταρτη και τελευταία καρτέλα είναι τα στοιχεία που εμφανίζονται δίπλα σε κάθε ακίνητο που έχετε καταχωρήσει για να μπορούν οι χρήστες τις ιστοσελίδας να επικοινωνήσουν μαζί σας.


Για οποιαδήποτε απορία ή σχόλιο πάνω στο σύστημα διαχείρισης του προφίλ και των αγγελιών μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.